Bestuurszaken

BESTUURSLEDEN

Secretaris Mw. Dieuwke de Jong ♦ portefeuille personeel en organisatie ♦ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid ♦ Mw. Netty Letterie-Kuurstra ♦ portefeuille collectie en tentoonstellingen ♦ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid ♦ Vacature ♦ portefeuille gebouw en onderhoud ♦

BELONINGSBELEID VOOR BESTUURSLEDEN

Bestuursleden ontvangen voor hun werk geen vergoeding, anders dan die voor gemaakte onkosten.

BELEID

Onze missie luidt: De rijke cultuurhistorie van de stad Sloten in kaart brengen, behouden en toegankelijk maken voor toeristen, recreanten en inwoners van de gemeente De Fryske Marren. De daarvan afgeleide hoofddoelstelling voor 2020-2024 is: 10 procent meer mensen laten delen in onze collectie en onze kennis. In de komende jaren willen we daaraan werken door in te zetten op deze beleidslijnen:

• Herinrichting van de vaste presentatie omdat de huidige sterk verouderd is
  • Professionaliseren op collectiebeheer, educatie, online marketing
  • Verduurzamen bedrijfsvoering en winkel

Deze hoofdlijnen zijn uitgewerkt in het beleidsplan voor de periode 2020-2024. U vindt dat hier.

OFFICIËLE DOCUMENTEN EN GEGEVENS

Het jaarverslag over 2019 vindt u hier.

Het museum heeft de ANBI-status. U kunt dit controleren in het ANBI-register.

De officiële naam is Stichting Museum Stedhûs Sleat,

Het fiscaal nummer is 8092.70.237